قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

اتحادیه اروپا متا را جریمه می‌کند

به گفته منابع آگاه قرار است شرکت متا در هفته های آینده به دلیل مرتبط کردن سرویس تبلیغات دسته بندی شده «مارکت پلیس» با شبکه اجتماعی فیس بوک، در اتحادیه اروپا جریمه شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، این اقدام کمیسیون اتحادیه اروپا یک سال و نیم پس از آن انجام می‌شود که شرکت آمریکایی متهم شد سرویس تبلیغات دسته بندی شده خود را با تجمیع با دو سرویس دیگر، به طور ناعادلانه نسبت به سرویس‌های دیگر در ارجحیت قرار می‌دهد.

 

ناظر رقابت اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرد متا با تحمیل یک جانبه شرایط تجاری ناعادلانه بر روی رقبای خدمات تبلیغات طبقه بندی شده آنلاین که در فیس بوک یا اینستاگرام تبلیغ می‌کنند، از سلطه خود بر بازار سو استفاده کرده است.

 

این شرکت آمریکایی احتمالاً با جریمه ای تا سقف ۱۳.۴ میلیارد دلار یا ۱۰ درصددرآمدش در ۲۰۲۳ میلادی روبرو شود، اما به طور معمول جریمه‌های وضع شده در اتحادیه اروپا کمتر است.

 

کمیسیون اتحادیه اروپا احتمالاً تصمیم خود در این زمینه را در سپتامبر یا اکتبر و قبل از آنکه مارگارت وستاگر کمیسیونر رقابت پست خود را در ماه نوامبر تحویل دهد، اعلام خواهد کرد. هرچند ممکن است زمان بندی اعلام تصمیم کمیسیون درباره متا تغییر کند.

 

سخنگوی متا در این باره گفت: ادعاهای مطرح شده توسط کمیسیون اتحادیه اروپا بی پایه و اساس هستند. ما به همکاری سازنده با رگولاتورها ادامه می‌دهیم تا نشان دهیم نوآوری محصولاتمان به سود مشتریان و رقابت است.

 

شرکت متا سال گذشته سعی کرد با محدود کردن استفاده از داده‌های تبلیغاتی رقبا برای سرویس مارکت پلیس فیس بوک، این تحقیقات را تسویه کند، اما اتحادیه اروپا این تصمیم را قبول نکرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار